MY ALBOUMS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρακάτω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Dron’s Τώρα και στην Ελλάδα

Dron’s Τώρα και στην Ελλάδα

Ήρθε κι αυτό. Μιλάμε για τα τηλεκατευθυνόμενα ελικοπτεράκια που κάνουν λήψεις από αέρος. Φυσικά και δεν μπήκανε στην αγορά μόνο για να εμπλουτίσουν τις λήψεις ενός γάμου, αλλά έχουν πολλά να δώσουν στο να γίνει πια Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ πραγματικό Βίντεο κλιπ.

Όπως και σε άλλα πράγματα προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή γιατί εκτός των άλλων κρύβει και κινδύνους τραυματισμών από απρόβλεπτη πτώση, μιας και το αντικείμενο είναι πρωτόγνωρο και οι εμπειρία στους χειριστές ελάχιστη. Φανταστείτε στο γάμο σας που οργανώσατε τόσο τέλεια κατά τα άλλα, να έχετε πάρε δώσε με τραυματισμούς καλεσμένων σας.

Αν τέλος πάντων το αποφασίσατε, δώστε αυστηρή εντολή στον χειριστή του να μην ίπταται σε καμιά περίπτωση, πάνω από κόσμο, αλλά περιμετρικά

Μια πτήση πέριξ της εκκλησίας είναι αρκετή και την ώρα που φτάνει η νύφη, και είπαμε λήψη από τα πλάγια κι όχι πάνω από τον κόσμο. Το ίδιο και στο χώρο της δεξίωσης αν και δεν το θεωρώ προσωπικά απαραίτητο λόγο της νύχτας.

Εκεί που η παρουσία ενός Drone πραγματικά απογειώνεται, είναι στην περίπτωση που έχετε κανονίσει After Φωτογράφιση (Τις επόμενες μέρες του γάμου). Τα πλάνα του σαν βίντεο ή σαν φωτογραφία, θα είναι φανταστικά

ΥΓ
Σύντομα η πολιτεία (όπως και σε άλλα κράτη) θα θεσπίσει κανόνες στις ανεξέλεγκτες πτήσεις και η δουλειά θα γίνει υποχρεωτικά επαγγελματική. Μέχρι τότε προσέξτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου