MY ALBOUMS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρακάτω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι χαιρετούρες του ζευγαριού (one more time) την ώρα της δεξίωσης.

Οι χαιρετούρες του ζευγαριού (one more time) την ώρα της δεξίωσης.

Εγώ θα το πω κι ας μη συμφωνήσει κανείς. Ποιος ο λόγος; Χαιρετηθήκατε στην εκκλησία, τώρα πάλη γιατί; Ξέρετε πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο χρόνος; Οι περισσότερες δεξιώσεις εκεί κάνουν κοιλιά. Προσέξτε.
. Συνήθως αργεί (σχεδόν πάντα) το ζευγάρι να έρθει στη δεξίωση. Ένα το κρατούμενο
.  Αν ο γάμος έγινε στις οκτώ, το ζευγάρι θα έρθει μεταξύ έντεκα ή και δώδεκα αν ο φωτογράφος που για να αποδείξει την τέχνη του, θέλει να φωτογραφίσει τα πάντα (η δεξίωση ποσώς τον ενδιαφέρει) Αντιεπαγγελματική θα μου πείτε η αναφορά από μέρους μου, αλλά το σωστό να λέγεται.
.  Ο DJ το ξαναείπαμε, παίζει το ‘’τρια πουλάκια κάθονται’’
. Η αίθουσα χασμουριέται, ή κάνει τα τηλεφωνήματα της ημέρας, τώρα με τα κινητά.
.  Μετά θα κοπεί η τούρτα οπότε πάει άλλη μισή ώρα σχεδόν.
. Και τέλος οι ατέρμονες χαιρετούρες.

Αν δεν το έχετε προσέξει εσείς, θα σας το πω εγώ, πως από αυτή τη στιγμή και μετά αρχίζουν και οι πρώτες αποχωρίσεις καλεσμένων. Πρόσφατα, Γενάρης 2017, παραβρέθηκα ως καλεσμένος σε γάμο σε κάποιο νησί. Οι καλεσμένοι πολλοί. Πάνω από οκτακόσια άτομα. Ε αυτά το ζευγάρι δεν χάρηκε τίποτα. Από την ώρα που μπήκε και μέχρι τις δυο που έφυγα εγώ, χαιρετούσε. Εμένα πάντως όχι, γιατί δεν πρόλαβε. Και ξέρετε κάτι.

Μάλλον αυτή η συνήθεια καθιερώθηκε άτυπα με την πάροδο του χρόνου από τους φωτογράφους (άλλο καρφί σήμερα) για να δικαιολογήσει την  παρουσία του, γιατί τι άλλο πέρα από την τούρτα θα τραβούσε, αλλά και για να αυξήσει τον αριθμό με τις πόζες, ποντάροντας στους φίλους, στα ξαδέλφια, στους συναδέλφους από τη δουλειά και που τελικά κανένα σχεδόν ζευγάρι δεν τις επιλέγει.

Και επιτέλους, αμέσως μετά, ο DJ θα παίξει το ‘’ωραία που είναι η νύφη μας’’, περασμένες μια δηλαδή.

Τι θα πρότεινα εγώ:
Στο τέλος της κοπής της τούρτας, το ζευγάρι να απευθύνει ένα δημόσιο ευχαριστώ στους παρευρισκόμενους (από μικροφώνου παρακαλώ) και φυσικά διακριτικά σε όλη τη διάρκεια του γλεντιού να βρίσκει μικρές ευκαιρίες να επισκέπτεται τα τραπέζια, έτσι για μια στιγμή, για να μην πει ο κόσμος ότι τους ξέχασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου