MY ALBOUMS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρακάτω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο DJ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ


Είχα καιρό να πάω σε γάμο. Φυσικά εννοώ σαν καλεσμένος γιατί επαγγελματικά είμαι 100% συνταξιούχος (εκτός των δυο μου παιδιών)
Προ ημερών βρέθηκα σαν καλεσμένος σε γάμο και φυσικά η όσφρηση μου έπεσε επάνω στο πρόβλημα που είχε να κάνει με τον DJ που πάει πακέτο με την τιμή και με το τι θα φάνε οι καλεσμένοι, χωρίς να έχεις εσύ δικαίωμα να επιλέξεις.
Ο DJ λοιπόν δεν είχε εμφανιστεί. Ο ιδιοκτήτης της αίθουσας άρχισε τα τηλέφωνα. Φαίνεται πως βρήκε λύση και σε κανά μισάωρο κατέφτασε άλλος. Το ζευγάρι δεν πήρε χαμπάρι την αλλαγή του προσώπου. Το κατάλαβε όμως όταν ήρθε η ώρα να χορέψει το αγαπημένο τους τραγούδι. Αμ δε. Ο DJ ξεκίνησε με άλλο που τα παιδιά δεν γούσταραν. Δέκα λεπτά διαβουλεύσεις με αποτέλεσμα ο γαμπρός να καθίσει κάτω και να μην χορέψει τελικά.
Και σας ρωτώ. Γιατί να συμβεί αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου