MY ALBOUMS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρακάτω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δυστηχώς παρατηρείται κι αυτό.




Η εποχή που ζούμε κακά τα ψέματα είναι εποχή κρίσης. Για τους επαγγελματίες όμως είναι κρίση δύο φορές. Γιατί εκτός από την μείωση της πελατείας των κανένα από τα λειτουργικά τους έξοδα δεν έχει μειωθεί. Το αντίθετο θα έλεγα. Και μέσα σ’ αυτό το θολό τοπίο που απειλείται ακόμα και η επιβίωση της κάθε επιχείρησης, καλείται ο φωτογράφος να ανταπεξέλθει σε ένα ανελέητο ανταγωνισμό τιμών από «συναδέλφους» Όσο κι αν πέσουν οι τιμές, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να πλησιάσουμε αυτές που προσφέρουν διάφοροι «επαγγελματίες» χωρίς άδεια λειτουργίας καταστήματος (άρα χωρίς λειτουργικά έξοδα αφού είναι όλα μαύρα) και από μερικούς αιώνιους αεριτζήδες που χρόνια λυμαίνονται το χώρο.

Το κακό όμως τελευταία  έχει παραγίνει. Εμείς που γνωρίζουμε το κόστος της δουλειάς μας αναρωτιόμαστε. Ή η πείνα τους έζωσε το στομάχι, ή κάποια αλχημεία σοφίστηκαν για να μειώσουν το κόστος. Εμείς γνωρίζουμε το τι και πως, αλλά ας μην μετατρέψουμε τη σελίδα μας σε κυνήγι μαγισσών. Διαβάζοντας εδώ μέσα διάφορα σχόλια μας, ίσως αντιληφτείτε κι εσείς τις μεθοδεύσεις τους.

Εγώ ένα μόνο θέλω να σας πω. Προσέξτε γιατί πίσω από τις εκπτώσεις τιμών μήπως καιροφυλακτεί και έκπτωση και σε άλλα πράγματα. Ο ευκαιριακός φωτογράφος δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο επαγγελματίας όμως σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνει, δίνει εξετάσεις για ένα καλύτερο αύριο της επιχείρησης του κι αυτό λέει πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου