MY ALBOUMS

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρακάτω βλέπετε τις λέξεις κλειδιά (ετικέτες) που η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια ενότητα (Θεματολογία)

πχ Κάνοντας ΚΛΙΚ στη λέξη "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ" αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο όλες οι αναρτήσεις αυτού του είδους (μόνο οι τίτλοι)

Φυσικά η σελίδα δεν χωρά όλες τις αναρτήσεις γιαυτό, στο τέλος της σελίδας καντε κλικ στη φράση ''Παλαιότερες αναρτήσεις'' μέχρι να φτάσετε στην τελευταία

Επιλέγοντας με ένα κλικ πάνω στον τίτλο, ανοίγει όλο το κείμενο για να το διαβάσετε.

Καλή ανάγνωση

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Day After




(Γίνε για μια μέρα ο πρωταγωνιστής στην ταινία της ζωής σου)

Ευτυχώς (κατά την καλλιτεχνική μου άποψη) άρχισε να γίνεται και στην Ελλάδα συνήθεια κι έτσι όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν σήμερα να φωτογραφίζονται μια ημέρα μετά το γάμο.

Η κλασική φωτογράφιση έξω από την εκκλησία έχει τόση ταλαιπωρία για όλους κι είναι σαν να περνάς από τις συμπληγάδες πέτρες. Είστε κουρασμένοι κι αυτό απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Έχετε το άνχος για να φτάσετε νωρίς στη δεξίωση και γύρω σας είναι όλα σκοτάδια.

Γιατί όχι να μην φροντίσετε κι εσείς, να κρατάτε αργότερα στα χέρια σας, και για μια ζωή, ένα Άλμπουμ που ίσως να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις πιο glamorous φωτογραφίες που έχετε δει σε γνωστά illustration περιοδικά. Ένας έμπειρος φωτογράφος, μπορεί να αναδείξει τις καλλιτεχνικές σας αρετές ακόμα κι αν εσείς πιστεύεται πως ο σωματότυπος σας δεν αρμόζει σε τέτοια πειράματα.

Κάντε λοιπόν το γεγονός του γάμου σας, μοναδικό και βοηθήστε το Άλμπουμ σας να γίνει πραγματικό οικογενειακό κειμήλιο. Δώστε στη στιγμή την αξία που της αρμόζει και μην συμβάλετε στο να παραμείνει ένα απλό στιγμιότυπο που ήλθε κι απήλθε, σαν τις στιγμές που περνούν και χάνονται.

Στο δια ταύτα λοιπόν. Με την έννοια Day After, δεν εννοούμε ντε και καλά την επόμενη μέρα. Χαλαρώστε κι επιλέξτε μια από τις επόμενες μέρες της εβδομάδας σε συνεννόηση με τον φωτογράφο σας.

Αυτού του τύπου η φωτογράφιση, γίνεται πάντα σε εξωτερικούς χώρους. Ο φωτογράφος σας σίγουρα θα έχει να σας προτείνει χώρους, αλλά και η δική σας πρόταση δεν θα πάει χαμένη. Για τον γαμπρό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ετοιμασίες. Ξυρίζεται αν δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό, φορά το κουστουμάκι του και είναι έτοιμος. Η νύφη από τη μεριά της πρέπει να φροντίσει να μακιγιαριστεί μόνη της ελαφρά. Να τονίσω εδώ πως δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για δυο λόγους. Τόσες ώρες έξω στον ήλιο σίγουρα θ’ αλλοιωθεί αλλά δεν είναι και απαραίτητο γιατί εδώ δεν φωτογραφίζουμε κοντινά πλάνα. Ο μόνος μπελάς είναι τα μαλλιά. Ε αυτό θα το υποστείτε είτε φωνάζοντας κομμώτρια, είτε μόνη σας θα τα φρεσκάρετε αν είναι την επόμενη μέρα. Αφαιθείται απόλυτα στις συμβουλές του φωτογράφου κι αυτό ήταν.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να παραβρίσκεται κι ένας βιντεολήπτης και να παίρνει τα δικά του πλάνα. Με τις δυνατότητες που μας δίνει σήμερα το μοντάζ και με την κατάλληλη μουσική επένδυση μπορούμε να έχουμε το καλύτερο Βίντεο Κλιπ που είδατε ποτέ.

Για να μη γίνομαι συνέχεια κουραστικός. Προσέξτε στην επιλογή των φωτογράφων. Πρέπει να το ‘χει ο άνθρωπος για να κάνει αυτή τη δουλειά.
Οκτώβριος 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου